Georganiseerd door

GGZ Drenthe

Dennenweg 9

9404 LA Assen

Website organisatie
Dag

ma 22 maart

Geestelijke Gezondheidszorg

Ontdek de opleiding tot verpleegkundig specialist bij GGZ Drenthe

Ben jij een ervaren verpleegkundige en denk je wel eens na over een verdiepende stap in jouw loopbaan? Dan is de opleiding tot verpleegkundig specialist bij GGZ Drenthe misschien iets voor jou!_

GGZ Drenthe is een lerende organisatie en biedt meerdere opleidingen aan. Eén daarvan is de opleiding voor verpleegkundig specialist. Een verpleegkundig specialist GGZ (GGZ-VS) is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg in de rol van regiebehandelaar. Daarnaast is de GGZ-VS opgeleid als praktijkonderzoeker, innovator en coach.

Deze opleiding is vooral geschikt voor verpleegkundigen die al GGZ ervaring hebben. Maar ben jij een ervaren verpleegkundige zonder GGZ ervaring? Laat je dan vooral ook voorlichten. Dan kunnen we met elkaar kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn om toch in aanmerking te komen om deze opleiding te gaan volgen!

Wil je meer weten over deze opleiding? Kijk dan eens op onze website:
[hier](https://ggzdrenthe.nl/vacatures/opleidingsplaatsen) vind je meer info over onze opleidingsplaatsen.
[hier](https://ggzdrenthe.nl/verpleegkundig-specialisten-gezocht) vind je het verhaal van Hettie Aardema, opleider VS en verpleegkundig specialist bij GGZ Drenthe.
[hier](https://ggzdrenthe.nl/werken-bij//verpleegkundig-specialist-ggz) vind je meer informatie over de opleiding tot verpleegkundig specialist bij GGZ Drenthe.
[hier](https://ggzdrenthe.nl/vacatures/opleidingsplaatsen/opleiding-tot-ggz-verpleegkundig-specialist-2982) vind je de vacature voor de opleiding tot verpleegkundig specialist.

Wil je je nog verder verdiepen in de opleiding voor verpleegkundig specialist? Neem dan deel aan de digitale voorlichting op 17 april a.s. De opleidingsinstelling GGZ-VS kan tijdens deze voorlichting al jouw vragen beantwoorden. Meer informatie vind je [hier](https://ggzvs.nl/).