Georganiseerd door

Zorgcentrum St. Franciscus

Kerkstraat 20

5126 GC Gilze

Dag

vr 26 maart

Begintijd

10:00

Eindtijd

13:00

Online speeddate Zorgcentrum. St Franciscus (Gilze)

KLEINSCHALIGHEID IS ONZE KRACHT!

Zorgcentrum St. Franciscus ligt in het centrum van Gilze en biedt een breed pakket aan zorgdiensten.
Er zijn aparte teams voor kleinschalig wonen, individueel wonen, thuiszorg, dagverzorging en de nachtdienst. Verder hebben we een eigen huishoudelijke dienst, een eigen volledig uitgeruste professionele keuken en ons restaurant "De Vertoeverij", waar bewoners dagelijks kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Er werken ongeveer 160 medewerkers bij ons, maar de lijntjes zijn kort, we weten van elkaar wat er speelt en we kunnen dus snel schakelen. Eigen regie, autonomie en ontwikkeling, zowel voor onze bewoners als onze medewerkers, hebben we hoog in het vaandel staan.

Wat wil je weten?
Ben jij benieuwd naar onze organisatie en de mogelijkheden die er bij ons voor jou zijn? Wil je weten welke functies je bij ons kunt uitoefenen? Welke opleidingsmogelijkheden er zijn? En ben je nieuwsgierig naar onze gezellige personeelsvereniging, de leuke sfeer en het enthousiaste team aan collega s?

Online speeddate
Meld je dan aan voor een online speeddate van ongeveer 15 minuten met onze P&O-adviseur Joleen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar werkenbij@stfranciscus.nl met daarin:
Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw telefoonnummer >Geef aan welke datum je voorkeur heeft: donderdagochtend 25 maart of vrijdagochtend 26 maart

Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging van de online speeddate, inclusief een link naar het gesprek. Je hebt zelf alleen een computer (met beeld en geluid) of een mobiele telefoon nodig, de rest wijst zich vanzelf!

We maken graag kennis met je!