Georganiseerd door

Stichting verzorgingshuis de Koperhorst

Paladijnenweg 275

3813 KA Amersfoort

Website organisatie
Dag

do 25 maart

Begintijd

10:00

Eindtijd

11:00

Ouderenzorg

Online kennismaking met De Koperhorst

Ben jij degene die altijd heeft gedroomd van een baan in de zorg en ben je 23 jaar of ouder? Modulair opleiden richt zich op MBO onderwijs in zorg & welzijn voor volwassenen en is bedoeld voor zij-instromers en zittende medewerker. Vanuit de vraag het onderwijsaanbod beter aan te laten sluiten op kennis en werkervaring van volwassenen is er behoefte aan maatwerktrajecten. In een kort tijdsbestek van 15 weken ben je inzetbaar voor het verlenen van individuele zorg.

Tijdens deze informele online kennismaking vertellen wij je graag meer over de Koperhorst en over deze manier van opleiden. We kunnen ons voorstellen dat je zelf ook nog vragen hebt en uiteraard is er de mogelijkheid om deze te stellen. Ada van de Veen, manager kwaliteit en ontwikkelen zal samen met een medewerker die momenteel de opleiding volgt aanwezig zijn om de vragen te beantwoorden. Ook zal Simone van der Zee, HR Adviseur aanwezig zijn voor vragen over het werken bij de Koperhorst.

Wij vinden het leuk als je aansluit bij deze online kennismaking. Om deel te nemen ontvangen we graag een e-mail op werkenbij@koperhorst.nl. Je ontvangt van ons de bevestiging met de link voor deze meeting. Graag tot dan!