Georganiseerd door

Rivas Zorggroep – Beatrixziekenhuis
Rivas Zorggroep – De Waalburcht
en andere locaties...

Banneweg 57

4204 AA Gorinchem

Website organisatie
Dag

di 23 maart

Begintijd

19:30

Eindtijd

20:30

OuderenzorgThuiszorgZiekenhuizen

Meet en Greet met medewerkers van Rivas Zorggroep

Meet & Greet met medewerkers van de verpleeghuizen, het ziekenhuis en de wijkverpleging van Rivas Zorggroep! Heb je belangstelling om te werken in de zorg en wil je kennismaken met Rivas Zorggroep? Ben jij een ervaren zorgmedewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Werk je in een andere sector en wil je onderzoeken of het werken en leren in de zorg bij je past? Of heb je lang(er) geleden in de zorg gewerkt en overweeg je terug te keren? Tijdens een Meet & Greet met leidinggevenden, leerlingen en/of herintreders ontdek je alles over het werken en leren bij Rivas Zorggroep.

Heb je vragen over:
-Onze werksfeer, over het werken in teams, de inhoud van het werk, welke flexibiliteit er is en de eventuele toekomstmogelijkheden na diplomering? Meld je dan aan voor een ‘Meet & Greet’ met een leidinggevende.
-Hoe combineer je een opleiding met werk en privé? Komt er veel huiswerk bij kijken? Hoe ziet een werk en schooldag voor een leerling er uit? Meld je aan voor een Meet & Greet met een leerling.
-Wat is er allemaal veranderd als je na lange(re) tijd weer in de zorg aan de slag gaat? Hoe computervaardig moet je zijn? Meld je aan voor een Meet & Greet met een medewerker die ook is teruggekeerd in de zorg. Klik op de link, bekijk het programma en meld je direct aan voor één van de Meet & Greets!