Georganiseerd door

SIGRA

Purmerend

Dag

di 23 maart

Begintijd

13:30

Eindtijd

15:30

Overig

Maak online kennis met Zorg & Welzijn in de regio Zaanstreek-Waterland

Woon jij in Zaanstreek-Waterland en ben je geïnteresseerd in werken en/of leren in zorg en welzijn? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op dinsdag 23 maart! Van 13.30 - 15.30 uur krijg je meer informatie over werken en leren (op mbo niveau) in de sector Zorg en Welzijn in de regio. Deelnemen is gratis. 

Wat kan je verwachten?
Zorgprofessionals uit de deelsectoren Gehandicaptenzorg en de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) vertellen je over hun vak. De deelnemende organisaties, waaronder Leviaan en Odion, geven daarnaast informatie over hun instroommogelijkheden, zoals zij-instroomtrajecten en vacatures.

Leviaan: Leviaan begeleidt mensen met psychische kwetsbaarheden bij het bepalen van het gewenste leven en de stappen om naar dat leven toe te werken. Dat doen wij vanuit de krachtenaanpak, een werkwijze die afgeleid is van de herstelgedachte.

Odion: Een medewerker vertelt je meer over het werken met mensen met een lichamelijk beperking/ niet-aangeboren hersenletsel.

Ook is het onderwijs aanwezig om je te vertellen over opleidingen binnen Zorg en Welzijn. Het Werkgeversservicepunt Zaanstreek-Waterland sluit de bijeenkomst af.

Tijdens de gehele sessie is het mogelijk om vragen in te sturen via de chat. Een anonieme deelname is mogelijk.