Georganiseerd door

Jados Groningen

Verlengde Visserstraat 10

9718 JB Groningen

Website organisatie
Dag

vr 26 maart

Begintijd

09:00

Eindtijd

16:00

Geestelijke Gezondheidszorg

Maak kennis met Jados!

Daten met Jados?

Kunnen (jong)volwassenen met de diagnose autisme bij jou terecht met al hun vragen? Heb jij affiniteit met autisme, ben je flexibel en heb je een relevant HBO diploma? Dan willen we graag op date met jou!

JADOS biedt gespecialiseerde begeleiding op elk levensgebied dat je als jongvolwassene tegen kunt komen: Studeren, solliciteren, werken, (liefdes)relaties en/of zingeving.

Tijdens de speeddate is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We vertellen je graag over de organisatie en onze doelgroep. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jou. De speeddates zijn digitaal en duren ongeveer tien minuten. Je wordt aan één van onze medewerkers gekoppeld. Zo krijg je binnen tien minuten al een goede indruk over het werken bij JADOS.

Ben je enthousiast geworden en wil je alvast meer weten over onze organisatie? Kijk dan vooral op onze website. Daar kun je ook zien met wie je in gesprek kan komen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar prnoord@jados.nl met de datum waarop je ons zou willen spreken en daarin aan te geven of je voorkeur hebt voor een speeddate in de ochtend of in de middag. Wij nodigen je uit voor een moment en koppelen je aan een medewerker. Hier ontvang je een mail over met een uitnodiging voor Google Meet.