Organisator

Gemiva-SVG Groep


Wanneer & waar

Op locatie

wo 16 maart, 10:00 tot 14:00 uur

De Sitterstraat 11, Dordrecht


Tags

Werkveld:

Gehandicaptenzorg

Ontdek Gemiva in de Drechtsteden

Ben je op zoek naar een baan in de gehandicaptenzorg en wil je meer weten over jouw baankansen bij Gemiva? Overweeg je om een leer-werktraject voor (persoonlijk) begeleider te gaan volgen? Of heb je (bijna) een zorgdiploma en wil je meer informatie over werken in de gehandicaptenzorg? Of wil jij ter oriëntatie gewoon wat vragen stellen? Maak dan gebruik van onze ‘Zoom-in’!

Tijdens onze ‘Zoom-in’ kun je vragen stellen aan onze opleidingsadviseur Susan Castelein of Kim van Dalen. Zij zitten klaar om via Zoom je vragen te beantwoorden en samen met jou te kijken naar jouw baankansen. Ook kunnen ze je in contact brengen met een (persoonlijk) begeleider die je meer kan vertellen over zijn of haar baan.

Een ‘Zoom-in’ duurt 1,5 uur in totaal. In die tijd kun jij, samen met andere geïnteresseerden, op elk moment inloggen en vragen stellen. Je kan ook op ieder moment weer uitloggen.

Over Gemiva
Gemiva is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Wij ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Zie voor meer informatie onze website www.gemiva.nl.

Meld je aan en kom meer te weten over jouw baankansen bij Gemiva!