Georganiseerd door

Kraamzorg Het Groene Kruis B.V.

Groningen

Website organisatie
Dag

do 25 maart

Begintijd

10:00

Eindtijd

11:00

Kraamzorg

Kom je met ons digitaal speeddaten?

WIJ ZOEKEN JOU-KOM JE MET ONS DIGITAAL SPEEDDATEN!

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als kraamverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom met ons DIGITAAL SPEEDDATEN OP DONDERDAG 25 MAART OM 10.00 UUR OF 16.00 UUR om kennis te maken met ons én ons boeiende vak. Ben je een ervaren kraamverzorgende, denk je aan omscholing (minimale opleiding VMBO-niveau 3) of kom je net van school? In alle gevallen ben je bij ons van harte welkom. Geef je nu op voor de speeddates, laat je informeren en stel al je vragen! Wij zoeken zowel kraamverzorgenden voor Kraamzorg het Groene Kruis als Isis Kraamzorg.

Een baan als kraamverzorgende
Een baan als kraamverzorgende is bijzonder en afwisselend. Je komt in uiteenlopende gezinnen en zorgt in de kraamtijd voor moeder en baby. Je doet de controles, ondersteunt bij de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden, schakelt meer hulp in als dat nodig blijkt en betrekt de partner, broertjes en zusjes bij de verzorging. En helemaal bijzonder: soms ben je aanwezig bij de bevalling! Kortom: een mooi en bijzonder beroep waarover wij je graag meer vertellen.

BBL traject
In september starten wij weer met een BBL traject. De bedoeling is om in april de werving hiervoor op te starten. Tijdens de speeddates kun je uiteraard al je vragen stellen over dit traject werken en leren traject.

BabythuisZorg
Daarnaast willen we je graag informeren over BabythuisZorg, uniek in Nederland waarbij we ook na de kraamtijd de allerbeste zorg in gezinnen kunnen bieden die dit nodig hebben. Wij zoeken medewerkers BabythuisZorg. Als medewerker BabythuisZorg bied je tijdelijke ondersteuning in kwetsbare gezinnen waar volledige zelfredzaamheid na de kraamtijd om wat voor reden dan ook nog niet haalbaar is. Benieuwd wat BabythuisZorg is? Neem dan een kijkje op onze website: www.babythuiszorg.nl.

Opgeven voor de speeddates
Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op voor onze digitale speeddates via teams op donderdag 25 maart. In een uur tijd vertellen we jou wie wij zijn en waar we mee bezig zijn. Na een korte inleiding van P&O, neemt een kraamverzorgende die ook BabythuisZorg geeft het woord en vertelt over haar werk. Vervolgens deelt een kraamverzorgende in opleiding haar ervaringen en is er een praktijkopleider aanwezig voor vragen specifiek over scholing. Natuurlijk horen we ook graag wat jouw wensen en ambities zijn en is er ruimte voor jouw vragen.

Je kunt je opgeven door (uiterlijk 22 maart) een mail te sturen naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl. Graag ontvangen we hierbij ook je CV. Er zijn twee speeddaterondes, de eerste om 10.00 uur en de tweede om 16.00 uur. Geef in je aanmelding aan naar welk tijdstip je voorkeur uitgaat. Vervolgens krijg je een mail met een link naar Teams, uitleg over hoe Teams werkt en wat je precies te wachten staat. Wacht niet te lang met opgeven want er is beperkt plek.

Eén van je collega’s
Onze collega Femmy is via een eerdere speeddate bij ons terecht gekomen. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Op Zorgpleinnoord vertelt zij vol enthousiasme en passie over haar werk bij ons! https://www.zorgpleinnoord.nl/film/femmy-kraamverzorgende