Georganiseerd door

Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Overschiestraat 57

1062 HN Amsterdam

Website organisatie
Dag

do 25 maart

Begintijd

10:30

Eindtijd

11:15

Jeugdzorg

Online infosessie: werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Ieder kind veilig! Daar staat Jeugdbescherming Regio Amsterdam voor. Ieder kind heeft recht op een veilige opvoeding. Dan kan het zich ontwikkelen tot een respectvolle en evenwichtige volwassene die volwaardig meedoet in de maatschappij. Jeugdbescherming draagt bij aan de bescherming en blijvend veilige ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Ieder kind veilig!

Als gezinsmanager bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam is je belangrijkste doel: Ieder kind veilig! Je bent regievoerder over gezinnen waarin onveiligheid speelt. Deze veelzijdige baan varieert van het afleggen van huisbezoeken, opstellen van gezinsplannen, rapporteren, organiseren van overleggen en het spreken tijdens zittingen. Werken als gezinsmanager, is werken met veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde en het aangaan van uitdagingen geeft jou energie.
Heb jij al ervaring in de jeugdzorg, een SKJ registratie (of mogelijkheid tot een registratie) en ben je benieuwd of jij geschikt bent voor deze omvangrijke functie? Kortom wil je meer weten over de functie gezinsmanager? Meld je dan aan voor onze online infosessie via Teams.

Tijdens deze infosessie maak je kennis met onze recruiters, kom je alles te weten over werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam, de functie “Gezinsmanager” en jouw instroommogelijkheden.
Meld je aan door een mail te sturen naar werkenbij@jeugdbescherming.nl met je naam, telefoonnummer en op welk tijdstip je wil deelnemen. We starten een sessie om 10:30 uur en om 12:30 uur. De sessies duren ongeveer 45 minuten.
Deelname is kosteloos, schrijf je snel in. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over je deelname via Teams.