Organisator

Triade Vitree


Wanneer & waar

Op locatie

ma 21 maart, 14:00 tot 16:00 uur

wo 23 maart, 10:00 tot 12:00 uur

vr 25 maart, 14:00 tot 16:00 uur

Gelderse Hout 3, Lelystad

Sieradenweg 2, Almere

Muiderweg 10, Almere


Tags

Werkveld:

Geestelijke GezondheidszorgGehandicaptenzorgJeugdzorg

Meet&Greet Triade Vitree

Ontmoeting met werk, locatie en cliënten van Triade Vitree. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in de Geestelijke Gezondheidszorg en Gehandicaptenzorg? Breng een bezoek aan een van de locaties van Triade Vitree.

Gelderse Hout, Lelystad

Wil jij het juiste beeld bij jouw toekomstige baan? Dan is het nu het moment om een bezoek te brengen aan Gelderse Hout. Cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) wonen hier en gaan vanaf hier naar hun dagbesteding. Omgeven door een prachtige natuur. Wat betekent het werken met MVG-cliënten en hoe ziet een dag eruit? Wie anders dan onze begeleiders en ondersteuners kunnen dit aan jou vertellen. Krijg een kijkje in de keuken en bepaal zelf of dit jouw omgeving is.

Sieradenweg, Almere

Sinds enkele maanden hebben de bewoners van de Sieradenweg hun nieuwe onderkomen bewoond. Aan de rand van de Oostvaardersplassen waar we rust en ruimte bieden die onze MVG-cliënten nodig hebben. Als begeleider of persoonlijk ondersteuner kun je samen met nieuwe teams bouwen aan een mooie toekomst voor de bewoners. De medewerkers vertellen je heel graag wat zij doen, hoe hun dagen eruit zien en wat de mogelijkheden zijn op de Sieradenweg. Kom je langs? Wij vinden het leuk je te ontmoeten.

Muiderweg, Almere

Je wilt in de zorg werken, of misschien wel dichter bij huis en bent je aan het oriënteren op allerlei mogelijkheden. Van jeugdhulp tot gehandicaptenzorg. Wees dan welkom bij onze high tea op het Eksternest. Collega’s uit verschillende vakgebieden vertellen over hun rol als persoonlijk ondersteuner, begeleider of anders. Je krijgt daarnaast een kijkje in de organisatie Triade Vitree. Hoe leuk is het dat op het Eksternest onze eigen cliënten zorgen voor een mooi aangeklede High Tea. Leuk als je aanschuift.