Organisator

CJG Rijnmond


Wanneer & waar

Online

ma 14 maart, 15:30 tot 17:30 uur

Westblaak 171, Rotterdam


Tags

Werkveld:

GGDOverigSociaal werkWelzijn

Maak online kennis met Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijnmond

Leer CJG Rijnmond kennen, de grootste jeugdgezondheidszorg organisatie in Nederland. Dé plek waar (aanstaande) ouders – vanaf het moment van zwangerschap – kinderen en jongeren terechtkunnen met vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Je kent ons misschien wel van het consultatiebureau of de schoolarts.

Onze professionals zoals jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten en (ortho)pedagogen staan voor alle gezinnen klaar. Door antwoord te geven op vragen of advies en ondersteuning te bieden als dat nodig is. Hierdoor vergroten we het zelfvertrouwen. Wij zijn er voor elk kind en elk gezin!
Met preventieve zorg dragen wij bij aan een stevige basis voor ouder en kind. We staan in alle fasen van de ontwikkeling van het kind naast de ouder. Samen werken we aan gezond en veilig opgroeien en gelijke kansen voor hun kind(eren).

Ons werkgebied strekt zich uit van Brielle tot Barendrecht en van Rhoon tot Rotterdam. Zo’n 275.000 kinderen komen jaarlijks langs op 1 van onze ruim 50 CJG-locaties of ontmoeten we thuis, in de schoolklas of online.

Stel tijdens de online Q&A-sessie aan onze professionals al jouw vragen over CJG Rijnmond of werken in de jeugdgezondheidszorg. Je kan je aanmelden via www.cjgrijnmond.nl/werkenbij/ontdekdezorgweek.

CJG Rijnmond. Ondersteuning bij de grootste opgave in een mensenleven.