Organisator

Ikazia Ziekenhuis


Wanneer & waar

Online

wo 16 maart, 20:00 tot 21:00 uur

Montessoriweg 1, Rotterdam


Tags

Werkveld:

Ziekenhuizen

Webinar opleiding tot obstetrieverpleegkundige

Werken als obstetrieverpleegkundige in Ikazia
Het ene moment assisteren bij een mooie bevalling, het andere moment zorgen voor een zieke zwangere en later op de dag een net bevallen moeder helpen met de borstvoeding. Spreekt dit jou aan en wil je graag meer weten over de opleiding tot obstetrieverpleegkundige in ons gezellige ziekenhuis?

Webinar opleiding tot obstetrieverpleegkundige
Het webinar vindt plaats op woensdag 16 maart van 20.00 tot 21.00 uur. Eén van onze obstetrieverpleegkundigen en een opleider van het leerhuis zullen jou informatie en uitleg geven over de opleiding en vertellen je alles over het mooie beroep en werken bij Ikazia.

Inschrijven voor het webinar
Schrijf je in voor ons webinar door een e-mail te sturen naar leerhuis@ikazia.nl. Vermeld in de e-mail jouw naam en e-mailadres, zodat we jou de link en inloggegevens kunnen sturen voor het webinar.

Graag tot ‘ziens’ op 16 maart.

Werken bij Ikazia Ziekenhuis
In Ikazia zijn we er trots op dat we ons met hoofd, hart en handen inzetten voor de patiënt en elkaar; professioneel, onderling verbonden, betrouwbaar en met oprechte interesse in de patiënt en in jou als collega.
Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met een functie in de zorg. Er kunnen verschillende opleidingen worden gevolgd.

In het Ikazia Ziekenhuis gaan wij er vanuit dat opleiden leidt tot nog betere kwaliteit van de zorgverlening. De beste zorg voor de patiënt is altijd het uitgangspunt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Wil jij meer weten over een opleidingstraject of een baan in het Ikazia Ziekenhuis? Of wil je gewoon eens kennismaken met onze medewerkers?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden tot leren en werken in Ikazia.

  • Opleidingsroutes MBO verpleegkunde: BOL/BBL, doorstroom VIG en duaal;
  • Routes HBO verpleegkunde: duaal & zij- instroom;
  • Verpleegkundige vervolgopleidingen;
  • Medisch ondersteunende opleidingen: doktersassistent, radiodiagnostisch laborant, operatieassistent, anesthesiemedewerker en meer.

Bel onze recruiter Alyssia Pronk via telefoonnummer 010 297 50 00. Alyssia is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Neem ook alvast een kijkje op onze website bij de openstaande vacatures, lees over Ikazia als opleidingsziekenhuis en de ervaringsverhalen van onze medewerkers.