Organisator

Ikazia Ziekenhuis


Wanneer & waar

Online

ma 14 maart, 20:00 tot 21:00 uur

Montessoriweg 1, Rotterdam


Tags

Werkveld:

Ziekenhuizen

Webinar opleiding tot kinderverpleegkundige

Antwoord op al je vragen over de opleiding tot kinderverpleegkundige

Hoelang duurt de opleiding tot kinderverpleegkundige? Door wie word je begeleid? Wat zijn de toelatingseisen? Maak kennis met onze leuke collega’s van het Moeder en Kind Centrum (MKC) en krijg antwoord op al deze vragen en meer.

Webinar 14 maart 2022
Het webinar vindt plaats op donderdag 14 maart van 20.00 tot 21.00 uur. Onze MKC-collega’s zullen jou informatie en uitleg geven over de opleiding en vertellen je alles over hun mooie beroep en werken bij Ikazia.

Schrijf je in voor het webinar
Schrijf je in voor ons webinar door een e-mail te sturen naar leerhuis@ikazia.nl. Vermeld in de e-mail jouw naam en e-mailadres, zodat we jou de link en inloggegevens kunnen sturen voor het webinar.Graag tot ‘ziens’ op 14 maart.

Werken bij Ikazia Ziekenhuis
In Ikazia zijn we er trots op dat we ons met hoofd, hart en handen inzetten voor de patiënt en elkaar; professioneel, onderling verbonden, betrouwbaar en met oprechte interesse in de patiënt en in jou als collega.
Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met een functie in de zorg. Er kunnen verschillende opleidingen worden gevolgd.

In het Ikazia Ziekenhuis gaan wij er vanuit dat opleiden leidt tot nog betere kwaliteit van de zorgverlening. De beste zorg voor de patiënt is altijd het uitgangspunt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Wil jij meer weten over een opleidingstraject of een baan in het Ikazia Ziekenhuis? Of wil je gewoon eens kennismaken met onze medewerkers?
Wij informeren je graag over de mogelijkheden tot leren en werken in Ikazia.

  • Opleidingsroutes MBO verpleegkunde: BOL/BBL, doorstroom VIG en duaal;
  • Routes HBO verpleegkunde: duaal & zij- instroom;
  • Verpleegkundige vervolgopleidingen;
  • Medisch ondersteunende opleidingen: doktersassistent, radiodiagnostisch laborant, operatieassistent, anesthesiemedewerker en meer.

Bel onze recruiter Alyssia Pronk via telefoonnummer 010 297 50 00. Alyssia is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Neem ook alvast een kijkje op onze website bij de openstaande vacatures, lees over Ikazia als opleidingsziekenhuis en de ervaringsverhalen van onze medewerkers.