Organisator

Laurens


Wanneer & waar

Online

di 15 maart, 12:00 tot 15:00 uur

do 17 maart, 09:00 tot 12:30 uur

G.H. Betzweg 1, Rotterdam


Tags

Werkveld:

OuderenzorgThuiszorgWelzijn

Ontdek werken bij Laurens

Met bijna 6.000 betrokken zorgprofessionals zorgen wij dagelijks voor duizenden ouderen in Rotterdam en omgeving. Onze zorg betekent veel voor kwetsbare mensen, en dat is wat ons werk zo bijzonder maakt!

Tijd voor een nieuwe loopbaan, juist nu!

Heb jij een zorgachtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je nog niet precies wat je wilt en waar je moet beginnen? Bij Laurens kun je letterlijk veel kanten op!
Wij zijn de grootste zorgorganisatie in de regio en duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Voor verantwoorde zorg bij mensen thuis, of als dat nodig is, in een veilige en vertrouwde omgeving: in een van onze revalidatiehotels of verpleeghuizen.

 

Mooi en betekenisvol werk
Het is onze missie om mensen te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in eigen omgeving en met zoveel mogelijk eigen mogelijkheden. Persoonlijke wensen en mogelijkheden staan centraal in onze zorg.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou bij Laurens? We vertellen je er graag alles over tijdens een Ontdekgesprek in de nationale Ontdekdezorg Week!

 

Ontdekgesprek
Wil je graag meer weten over wat werken bij Laurens, of werken in de ouderenzorg precies betekent? Meld je dan aan voor een online Ontdekgesprek.Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen aan onze recruiters en vertellen zij graag meer over wat Laurens voor jou kan betekenen!

Na afloop heb je een beeld van wat werken in de ouderenzorg in kan houden en weet je welke kanten je allemaal op kunt bij Laurens!