Organisator

Bevolkingsonderzoek Nederland


Wanneer & waar

Online

di 15 maart, 13:00 tot 17:00 uur

do 17 maart, 13:00 tot 17:00 uur

Godebaldkwartier 453, Utrecht


Tags

App met de recruiter van Bevolkingsonderzoek Nederland

Laat je (om)scholen tot mammolaborant!
Kies voor betekenisvol werk en kom werken in de borstkankerscreening!
De opleiding is een 2-jarig traject op HBO-niveau. Jaarlijks zijn er meerdere instroommomenten. Je combineert werken en leren en in twee jaar tijd rond je de opleiding tot mammolaborant af. Het voordeel van deze interne opleiding is dat je de theorie gelijk in de praktijk toepast. De opleiding is een samenwerking tussen Bevolkingsonderzoek Nederland en de Erasmus MC Academie.
#uniekekans: Je opleiding wordt betaald, je ontvangt salaris tijdens de opleiding én wij bieden je een baan aan voor minimaal 24 uur na afronding van de opleiding. Dit traject is bijzonder geschikt voor mensen die willen omscholen. Dus: zij-instromer, schoolverlater of herintreder…..jij bent meer dan welkom bij Bevolkingsonderzoek Nederland!
De volgende opleiding start in september 2022 en hiervoor zoeken wij meerdere kandidaten door (bijna) heel Nederland. De werving en selectie vindt doorlopend plaats. Met name kandidaten uit de regio’s rondom Rotterdam, Leiden, Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Amsterdam worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Is dit iets voor jou? Neem via whats app contact op met onze recruiter Cindy. Zij is bereikbaar op 06-82136287.
Meer informatie en de gehele vacature kun je vinden op 0nze website www.werkenbijbevolkingsonderzoek.nl