Georganiseerd door

AxionContinu – ‘t Huis aan de Vecht
AxionContinu
en andere locaties...

Beneluxlaan 926

3526 JK Utrecht

Website organisatie
Dag

di 23 maart

Begintijd

14:00

Eindtijd

15:30

OuderenzorgThuiszorg

AxionContinu - Ontdek jouw loopbaan- en opleidingsmogelijkheden!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg). De organisatie heeft 14 locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein en een eigen Opleidingscentrum in Utrecht.

AxionContinu biedt zorg en welzijn aan een zeer gevarieerde groep mensen. Je kunt werken op onze locaties met mensen met dementie, NAH of een somatische beperking of in één van onze teams in de wijkverpleging.

In ons zorghotel of de twee revalidatiecentra in Utrecht werk je met mensen met COPD, hartfalen, oncologie of een orthopedische of neurologische aandoening of mensen die een hersenbloeding of beroerte (CVA) hebben gehad.
Onze bijna 2.300 professionele en bevlogen medewerkers zijn Optimisten in de zorg, die denken in mogelijkheden - in wát er wel kan voor de bewoner, revalidant of cliënt. Het bieden van de hoogste kwaliteit van zorg en werken met vakmanschap, aandacht en plezier, daar staan wij voor!

Spreekt jou dit aan? Wij denken wij graag met jou mee over jouw mogelijkheden bij AxionContinu! Wil je je laten omscholen? Dan kun je bij ons een werken & leren traject met landelijk erkend diploma volgen tot Verzorgende IG of MBO-Verpleegkundige. Of kijk voor algemene informatie op www.mijnprachtbaan.nl.

Petra en Marlies van Team Recruitment staan jou graag te woord op:
- Dinsdag 23 maart van 14.00 tot 15.30 uur via 06-30743912.
- Woensdag 24 maart van 9.30 tot 11.00 uur via 06-40748332.